4 buc. cotlet de porc cu os și șoric
500 g. ciuperci
1kg. cartofi
ardei gras galben și rosu
700 ml. bulion
pasta de roșii
boia de ardei
ceapa 2 bucăți
sare,piper,cimbru
Cartofii se curăță de coajă, se spală într-un jet de apă rece și se taie în patru.
Ciupercile se spală în jet de apă rece, se curăță de pieliță și se lasă întregi.
Ceapa se curăță, se spală și se taie peștișori.
Se încinge cuptorul, se ia o oală smălțuită, se așează cartofii, deasupra se
pun ardeii, ceapa, ciupercile, carnea. Se toarnă bulionul, două linguri de pastă
de bulion, o linguriță de boia de ardei, sare, piper și se presară cimbrul.
Se pune capacul și se bagă în cuptorul încins cca. 40 minute.
Înainte de a scoate oala din cuptor, înlătură capacul și mai lasă câteva minute să se rumenească bucățile de carne.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Toţi oamenii se aseamănă prin cuvinte,numai faptele îi deosebesc