Rochițe pentru fetițe

                Practice și mereu elegante piesele de rezistență ale copiilor și anume rochițele de toate felurile cu nuanțe diferite de la cele calde până la cele tari sunt la modă oricând și în orice anotimp doar textura materialelor face diferența .
               Orice tipar anonim face furori dacă înlocuiești nuanțele și fluiditatea materialului . E un fapt știut deja că din nefericire pentru noi paleta de materiale pentru copiii este aproape inexistentă ce să mai vorbim despre calitate și culori . Iar magazinele de firmă sau nu sunt de multe ori inaccesibile pentru multe dintre noi ca să putem ține pasul cu cerințele unor copiii . Așa că ne limităm la ce ne oferă magazinele de profil și încercăm să ne anesteziem disperarea și să facem din nimic ,ceva !

                Și pentru că nu încercăm să câștigăm vreun premiu sau să participăm la un show de televiziune ci doar să simțim și noi plăcerea și satisfacția de a ne vedea copiii defilând pe străzi , prin parcuri sau prin curte așa cum își doresc sau visează ,de ce să nu încercăm și noi marea cu degetul ? Nu este nevoie decât să-ți dai frâu liber imaginației pentru a fi contemporană pe traseul încâlcit al modei .
     Pentru acest model puteți descărca tiparul de aici  cu o singură precizare și anume că mărimea este unică, respectiv pentru un copil de 4 ani la care trebuie să adăugați rezervele pentru cusături . Nu trebuie decât să-l descărcați pe hârtie  A4  să lipiți marginile hârtiei , pe urmă să copiați fiecare element în parte pe o alta foaie.

            A fost plăcută intervenția utilă a micuței din casă care a venit cu propriile ei variante și propria ei viziune . Desigur dorea alte materiale , unele fine și vaporoase , unele înflorate , unele strălucitoare și cu foarte multe volane . La o cercetare mai atentă i-am spus că modelele sunt de-a dreptul reușite doar că nu ne permitem asemenea materiale și vom lucra cu ce dispunem . Am păstrat un singur concept , adică volanul iar la sfârșitul modelului a fost încântată chiar dacă produsul nu îi era destinat ei ci unui alt copil .      Și acest tipar este tot pentru o fetiță de 4 ani și îl puteți descărca de  aici .    Acestea sunt schițele desenate de micuța mea prințesă :

Comentarii

Postări populare